Новини

 

Перші італійсько-українські дипломи для економістів

25.05.2016

19 травня 2016 року в Головному навчальному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулось урочисте вручення перших спільних дипломів Університету «Мачерата» (Італія) та КНУ імені Тараса Шевченка за програмою подвійного дипломування на базі спеціальностей «Бізнес-адміністрування» (Україна) та «International Politics and Economic Relations» (Італія).

Випускники кафедри міжнародної економіки та маркетингу отримали унікальні, розписані вручну дипломи (італ. pergamene). Автентичний художній розпис, виконаний майстрами італійського міста Реканаті на бланках диплому, є копіткою творчою роботою та гарантією унікальності отриманого документа.

В урочистій церемонії взяли участь керівництво ніверситету, координатори та викладачі програми подвійного диплому, представники Торгово-промислової палати України, преса та громадськість. Вручення італійських дипломів стало логічним завершенням багаторічної праці кафедри міжнародної економіки та маркетингу на чолі з її завідувачем, професором Старостіною А. О.

Координатор програми, доцент Кочкіна Н. Ю., зачитала привітання на ім'я ректора університету академіка Леоніда Губерського від декана факультету політичних наук, комунікацій та міжнародних відносин Університету Мачерата професора Адорнато Ф., який висловив вдячность усім, хто був залучений до цього успішного проекту.

Студенти спеціальності «Бізнес-адміністрування», які вибороли право навчатися за програмою подвійного диплому, пройшли семестрове навчання в Університеті Мачерата, захистили дипломний проект перед спільною українсько-італійською комісією і в результаті отримали два магістерські дипломи: український та італійський. Це відкриває перед ними унікальні конкурентні можливості на світовому ринку праці.

Нагадуємо, що на базі спеціальності «Бізнес-адміністрування» успішно функціонує Бізнес-школа з навчанням у вечірній час, що дає можливість отримати диплом MBA (Master of Business Administration) міжнародного стандарту.

Студенти Бізнес-школи також мають можливість пройти навчання за програмою подвійного дипломування, що дозволяє їм отримати два дипломи про вищу освіту визнаних у світі університетів.


















Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024