Новини

 

В Студмістечку КНУ створено опорний пункт поліції

11.05.2016
11 травня в Студентському містечку КНУ імені Тараса Шевченка в гуртожитку №13, за адресою вул. Ломоносова, 39, де проживають переважно іноземні студенти, відбулося відкриття опорного пункту дільничного інспектора поліції Голосіївського управління МП у м. Києві. Відкриття такого закладу було втіленням спільної ідеї ректора КНУ Леоніда Губерського та начальника Голосіївського управління поліції Дениса Ярославського.

Університет виділив службове приміщення, де створено умови для роботи дільничного працівника поліції, який буде приймати звернення студентів та проводити профілактичну роботу. У такий спосіб буде забезпечена щоденна можливість контролювати громадський порядок на території Студмістечка, де розміщені 18 гуртожитків та інших університетських приміщень. Буде також створено систему швидкого оповіщення і реагування.

«Для університету це велика допомога у створенні всіх необхідних умов для навчання, безпечного проживання і відпочинку молоді, забезпеченні проведення спортивних та культурних заходів і просто для комфортного і спокійного дозвілля, відчуття захищеності» - сказав, відкриваючи пункт, ректор Леонід Губерський.

Присутній на відкритті радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, підкреслив, що це перший з подібних опорних пунктів відкритий на території ВНЗ України. Цю практику поширять і на інші навчальні заклади. Таким чином виконується комплекс заходів, спрямованих на виявлення причин та умов, що призводять до правопорушень та можливості їх упередження в молодіжному середовищі.





















Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024