Новини

 

“Вибачайте за пафос, фінал же!”

16.05.2006
(Команда КВН Інституту філології “Схід-Захід”)


Фінальна гра університетської ліги КВН відбулась 15 травня 2006 року в актовій залі Червоного корпусу. У фіналі за Кубок ректора змагалися команди юридичного факультету “Вне закона”, географічного “Планета”, Інституту філології “Схід-Захід”, та факультету соціології і психології “Основний інстинкт”. Тема фіналу була відповідною - “Закриття сезону”.

В першому конкурсі "Візитка", чудово виступила команда “Основний інстинкт”, в іграх, якої останній часом починає домінувати чорний гумор. Прекрасними номерами у їхньому виконанні стали “Байки із склепа”, та історії з життя дуже підозрілих та добрих людей. Але об’єктивно найкращими у першому конкурсі були філологи, які підтвердили відому істину, що перевага не в кількості, а в якості. Два головні учасники команди, які самі себе назвали “богами КВН”, буквально зірвали зал. Їхній виступ гідно оцінило журі, вивівши команду після візитки на перше місце з результатом 4, 4 бали, “Основний інстинкт” та “Планета” отримали по 4, 2 бала, а юристи – 4.

Після конкурсу розминка, який особливо нічим не відзначився, розпочалося найцікавіше – "Домашнє завдання", під назвою “Занавес падает – смех остается”. Першою на сцену вийшла команда “Планета”, у виступі якої домінувала музична тематика, особливо цікаво було дізнатися гімн інквізиторів: “Какой же летний вечер без костра!”, а закінчили конкурс географи гімном України. Другими виступали філологи, які продемонстрували словесне змагання між чорношкірим радником мера Києва і репером Вовою зі Львова та пісенний дует відомого співака Діми Білана разом з його сусідом, які не могли поділити між собою свого продюсера Ніно.

Команда “Основний інстинкт”, яка взагалі схильна до постановок власних версій відомих літературних творів, на цей раз представила на розсуд глядачам інтерпретацію твору М. Булгакова “Собаче серце”. Одним з кращих стало домашнє завдання команди “Вне закона”, хлопці продемонстрували випускний вечір на юридичному факультеті та концерт Діми Білана через 40 років і єдину його престарілу шанувальницю. Апофеозом виступу юристів стало освідчення у коханні прямо на сцені, цей талановито зіграний номер зірвав бурю оплесків глядацького залу.

В результаті фінальної гри команда юристів отримала 12,4 балів, “Основний інстинкт” – 12, команда “Планета” – 11,2, а Кубок ректора дістався команді Інституту філології “Схід-Захід”, яка з результатом у 13,2 бала зайняла перше місце. Цей почесний кубок філологи отримують вже вдруге - вони були командою-переможницею 2003 року. Вітаємо команду “Схід-Захід” з перемогою, та підтвердженням звання дійсно найкращої команди КВН Київського університету.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024