Новини

 

Норвежські стипендії

11.01.2008
PhD scholarship in Network economics



Теленор (Норвегія) пропонує фінансування для отримання ступеня PhD. Будь ласка, поширте цю інформацію серед студентів, що очікують отримати диплом магістра до 1 липня 2008 року та людей, що вже мають освітній рівень магістра та бажають продовжити навчання. Більш повну інформацію можна знайти на сайті http://kse.org.ua/eroc/Telenor_PhD_Scholarship.shtml або в українському варіанті нижче.



7 лютого 2008 планується проведення семінару з Network Economics з запрошеними спікірами. Слідкуйте за інформацією на сайті http://kse.org.ua !



Київська школа економіки та Київський Економічний інститут працюють над створенням нового покоління економістів та над створенням внутрішнього середовища для економічних досліджень та освіти. Теленор вирішив підтримати цю місію надавши стипендію PhD за спеціалізацією Network Economics. Обраний кандидат відіграватиме важливу роль у будівництві української та міжнародної компетенції в цій дуже важливій галузі економіки.



Дещо про Network Economics:



Галузі промисловості такі як телекомунікації, банківський сектор, фінанси, страхування відрізняються від інших галузей промисловості тим, що цінність створюється шляхом «з’єднання людей». Галузі, що виступають «з’єднуючими» галузями і вивчаються у Network Economics.

Специфічним аспектом цих галузей є економія на масштабах як з боку попиту, так і з боку пропозиції. Завдяки ефекту масштабу, більшість цих галузей промисловості трудно регулюється. В той же час ці галузі представляють велику та зростаючу частку економіки.

Ви можете знайти багато сайтів присвячених Network Economics в Інтернеті.



Перш за все це сторінка Hal Varian’s website. Містер Varian – один з лідерів у Network Economics. Він автор «Інформаційних правил». Зверніть увагу на лінки links about Network Economics.



Інший цікавий ресурс – це Stan Liebowitz та його книжка ‘Rethinking the Network Economy’. Також його веб сторінка містить багато цікавих лінків.



Веб сайт Nicolas Economides повністю присвячений Network Economics.



Oz Shy написав дуже доступний підручник ‘The Economics of Network Industries.’



Більш докладна інформація про Стипендію:



Обраний стипендіат буде отримувати починаючи з 1 липня, 2008 протягом 3-4 років стипендію. Протягом цього періоду стипендіат Теленору буде навчатися на програмі PhD у Норвежській школі менеджменту. Стипендіат 2 семестри навчається в Осло (Норвегія), що становить приблизно 6 місяців. Курси викладатимуться англійською. Стипендія покриватиме вартість поїздок до Норвегії для навчання у Норвежській школі менеджменту.

Більшість часу, одно, стипендіат буде проводити в Україні, працюючи над дослідженням Network Economics у Київській школі економіки та у Київському економічному інституті. Стипендіата буде забезпечено робочим місцем та доступом до бібліотеки та спілкуванням з працівниками цих інституцій. at the Kyiv School of Economics and the Kyiv Economics Institute. The scholar will be provided with a workplace and have access to the library and the staff of these institutions.

Дослідження буде проводитеся під керівництвом наукового керівника з Норвежської школи менеджменту та керівника з Київської школи економіки/ Київського економічного інституту (Andriy Zapechelnyuk).

Стипендіат також матиме можливість співпрацювати з департаментом досліджень та інновацій Теленор (Telenor’s Research and Innovation department.)

Більш докладно про університет, що пропонує науковий ступень:

Норвежська школа менеджменту A Norwegian leading school of economics.



Лідер з економіки у Норвегії

Визнаний на міжнародному рівні осередок для вивчання стратегії, менеджменту та ринкової інфраструктури.

Наукове оточення міжнародної групи PhD студентів, які працюють над тематикою, пов’язаною з Network Economics.

Дещо про Теленор:



8 місце серед найбільших мобільних операторів.

5 місце у списку технологічних компаній Business Weeks.

Працює в Україні понад 10 років через Kyivstar.

Дізнайтеся більше про Telenor та діяльність в Україні activities in Ukraine.

Дещо більше про Київську школу економіки / Київський інститут економіки:



Центри міжнародного рівня для досліджень і вивчення сучасної економіки, що розташовані в Україні.

Дізнайтеся більше про Київську школу економіки (Kyiv School of Economics) та Київський Економічний інститут (Kyiv Economics Institute).

Як подати заявку:



Вимоги до кандидата:

До 1 липня, 2008 отримав успішно закінчену освіту рівня магістра

Добрі знання англійської мови (усно та письмово)

Заявочний пакет складається з:

CV

Опис цілей

Будь ласка надішліть заявочний пакет електронною поштою Andriy Zapechelnyuk та Ellen Altenborg.

Кінцева дата: 5 Лютого 2008.

Потенційних кандидатів буде запрошено на інтерв’ю.

Остаточне рішення буде зроблено на початку квітня 2008 року комісією експертів з Норвежської школи менеджменту, Київської школи економіки/ Київського економічного інституту та компанії Теленор.





Maryna Pysarenko

Development Specialist

Economics Education & Research Consortium (EERC)

tel.: (38-044) 492-8012, fax: (38-044) 492-8011, vul. Dehtyarivska, 51, 2nd floor, suite 19, 03113 Kyiv, Ukraine

e-mail: mpysarenko@eerc.kiev.ua

http://www.eerc.kiev.ua/



Kyiv School of Economics (KSE)

founded by EERC and the Victor Pinchuk Foundation

http://www.kse.org.ua



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024