Новини

 

Делегація Цзілінського університету побувала у Київському університеті

04.05.2006
Київський національний університет імені Тараса Шевченка співпрацює з багатьма іноземними вищими навчальними закладами. Серед них і Цзілінський університет Китайської Народної Республіки, делегація якого на чолі з Чжань Венксіанем, головою ради Цзілінського університету, відвідала Київський університет 3 травня 2006 року.

Візит розпочався зустріччю делегації з деканом юридичного факультету Володимиром Івановичем Андрейцевим та студентами юридичного факультету і Інституту філології, які вивчають китайську мову. Пан Венксіань розповів про Цзілінський університет, який є одним з провідних вищих навчальних закладів Китайської Народної Республіки, відповів на питання присутніх та запросив студентів приїздити на стажування до Цзілінського університету. Наприкінці зустрічі Володимир Андрейцев нагородив почесного гостя грамотою та медаллю Київського університету.

Після спілкування зі студентами відбулася зустріч з ректором Київського національного університету академіком Віктором Скопенком. У ході зустрічі обговорювалися питання, щодо розширення обміну студентами та викладачами між Київським та Цзілінським університетами.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024