Новини

 

Відбувся День філософського факультету

27.04.2006
27 квітня цього року в актовій залі головного корпусу Київського університету відбувся святковий концерт з нагоди Дня філософського факультету.

Відкрив свято декан факультету Анатолій Євгенович Конверський, він привітав всіх присутніх зі святом, нагородив викладачів Почесними грамотами Київського університету і преміював найкращих та найактивніших студентів. Поздоровити філософів прийшов декан юридичного факультету Володимир Іванович Андрейцєв, він підкреслив, що вже більше 170 років, юридичний і філософський факультети ідуть поруч, це дає їм змогу взаємозбагачуватись та плідно розвиватись.

Після урочистої частини розпочався святковий концерт, який був поділений на п’ять категорій, що уособлюють найкращі риси студентів філософського факультету – наполегливість, гідність, пристрасть, гармонію та, звичайно, кохання. В цих категоріях свої пісенні, танцювальні та поетичні таланти продемонстрували студенти-філософи творчої майстерні факультету, яка успішно існує вже на протязі 5 років та приємно радує своїми творчими здобутками.


Фотогалерея


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024