Новини

 

Лекція для авторів наукових статей «Як опублікуватись: Підготовка рукопису до публікації в міжнародному науковому журналі»

11.04.2016
Завдяки домовленості між керівництвом Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича та офіційними представниками видавництва Elsevier 12 квітня 2016 року о 15.00 у Науковій бібліотеці ім. М. Максимовича Bartholomew Wacek, директор департаменту біохімічних журналів Elsevier (Publishing Director, Biochemistry; USA) проведе семінар «How to get published: Preparing your manuscript for publication in international academic journal» («Як опублікуватись: Підготовка рукопису до публікації в міжнародному науковому журналі»).

Мета семінару: розвиток навичок, необхідних для написання хорошої наукової статті, відповідно до критеріїв, які висуваються більшістю наукових журналів.

Доповідач поділиться своїм досвідом та дасть рекомендації для покращення якості та видимості наукової публікації. Після семінару, під час Q&A-сесії, учасники зможуть поставити доповідачеві питання з процесу підготовки та публікації статей у міжнародних журналах.

Робоча мова семінару – англійська.
.

Зареєстровані учасники семінару після його закінчення зможуть заповнити електронні анкети та отримати іменні електронні сертифікати.

Із запитаннями та пропозиціями щодо семінару звертайтеся до Марини Назаровець, керівника служби інформаційного моніторингу, за адресою: marinanazarovets@gmail.com .

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024