Новини

 

«Мрійте і дійте!»: Павло Шеремета зустрівся зі студентами КНУ

31.03.2016
Відомий економіст Павло Шеремета 30 березня провів відкриту лекцію на тему: «Актуальні проблеми економіки України та їх вирішення» в Інституті міжнародних відносин КНУ. Послухати колишнього міністра прийшли студенти з різних факультетів. Ініціаторами заходу були Українська Асоціація Економістів Міжнародників разом із The "O" Club (Клуб твого розвитку).

У своїй лекції Павло Шеремета проаналізував економічний розвиток України у порівнянні з іншими країнами світу, а також виокремив основні проблеми української економіки та шляхи їх подолання.

Пан Шеремета описав процеси реформування України як важливі і, водночас, болісні, адже для здійснення змін потрібна жорстка мотивація.

Лектор поділився досвідом ведення ефективного бізнесу, розповів, як йому працювалося міністром, і чому це був короткотривалий процес, а також дав студентам поради на майбутнє.

«Ви маєте спробувати багато різних речей і тоді відчуєте, де вам найбільше хочеться працювати. Мрійте про успіх, а держава має зробити так, щоб ви могли досягати його на Батьківщині».

Павло Шеремета довго відповідав на питання студентів, запрошував писати йому у Facebook, радив обирати в житті ціль, багато читати і спробувати повчитися за кордоном, та переконував не боятися змінювати свою країну.

«Нічого не очікуйте, нікого не звинувачуйте, робіть щось, будьте продуктивними», – підсумував гість.

Послухати колишнього міністра прийшла чимала кількість людей. Після майже двогодинної лекції учасники розійшлися задоволені та натхненні.

Студентів приємно здивувала відвертість лектора. Зустріч видалася надихаючою та мотивуючою, актуальною не лише для економістів та міжнародників Університету, а й загалом для представників активної молоді.

Іванна Салига

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024