Новини

 

На факультетах КНУ відбулися Дні відкритих дверей

30.03.2016
У суботу, 26 березня 2016 року, на філософському факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся День відкритих дверей.

Абітурієнтів та їхніх батьків привітав декан філософського факультету, академік НАН України Анатолій Євгенович Конверський. Він розповів про історію та сьогодення найстарішого факультету КНУ, а також про специфіку Вступної кампанії у 2016 році. Голови органів студентського самоврядування ознайомили присутніх з різними аспектами студентського життя на філософському факультеті.








Того ж дня історичний факультет провів День відкритих дверей. Абітурієнти з усієї України мали можливість дізнатися про умови вступної кампанії у 2016 році з усіма змінами та доповненнями (згідно з новим Законом України «Про вищу освіту»), правила прийому, а також отримати інформацію про перелік нових спеціальностей, спеціалізованих програм та додаткові можливості, що пропонуються вступникам історичного факультету.

Гості факультету поспілкувалися з адміністрацією та викладацьким складом, зі студентами, які вже навчаються на факультеті, мали змогу отримати відповіді на всі запитання, що їх цікавили. Окрім того вони відвідали Музей історії університету, археологічний та етнографічний музеї.










26 березня Дні відкритих дверей відбулися також на хімічному, географічному, психології, факультеті радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024