Новини

 

Зустріч з учасниками АТО

24.03.2016
23 березня 2016 року за ініціативи Ради ветеранів університету відбулася зустріч представників адміністрації та громадських організацій університету з учасниками Антитерористичної операції на сході України – офіцерами, курсантами, студентами та співробітниками університету.

Учасники зустрічі хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих у боях за незалежність України.




Голова Ради ветеранів Федір Кирилюк, проректор В’ячеслав Шамрай, заступник голови профкому Дмитро Чомко висловили подяку за мужність та сміливість, виявлену бійцями у боротьбі з агресором,відповіли на запитання і запропонували шляхи співпраці у вирішенні нагальних проблем, що виникають в учасників АТО.

Про надання конкретної психологічної, соціальної, правової та іншої допомоги говорили доцент факультету психології Таїса Кириленко, заступник координатора юридичної клініки «ProBono» Олена Шурин, голова громадської організації «Київська асоціація допомоги учасникам АТО» Ольга Гутовська, зав.відділом культури та мистецтв МЦКЕВ Тетяна Горюшина, викладач кафедри фізичного виховання і спорту Ольга Головченко.

Голова координаційної ради Студентської гвардії Сергій Янчук закликав учасників бойових дій долучитися до проведення занять зі студгвардійцями. Доцент історичного факультету Олександр Надтока запропонував підтримати пропозицію встановити пам’ятний знак студентам, які загинули під Крутами у боротьбі за українську державність. Режисер Олександра Кравченко запросила учасників АТО безкоштовно відвідувати виставитеатральної студії «Міф».

На зборах було обрано ініціативну групу від учасників бойових дій в АТО, що має увійти до складу Ради ветеранів університету.




Захід завершився у дворику Головного навчального корпусу університету, де офіцери, курсанти, студенти та співробітники посадили дерева пам’яті – червоні каштани та дуби.

Вікторія Недзельська
Секретар Ради ветеранів



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024