Новини

 

Міжнародний день студента по-філософськи

18.11.2003
Що робить філософ? Над цим питанням замислюються багато людей, але точної відповіді, напевно, ніхто не зможе дати. Філософ не тільки працює, а й постійно думає, думає над тим, як змінити світ на краще.

Студенти ІІ курсу філософського факультету влаштували концерт, присвячений Міжнародному дню студента. Саме вони думали і показували світ, який уявляли, і який був колись.

Звучали пісні 50-х, хіти 60-х, що проймали глядачів, а особливо викладачів, які згадували свою юність. Веселий та запальний ведучий Максим Седаніч вражав глядачів своїми сценічними костюмами, а привабливі студентки факультету влаштовували показ мод. Звучали слова вдячності, викладачам дарували символічні букетики, співали старі, добрі пісні. На свято також завітала група Boney M в образі студентів філософського факультету, яка ще більше підбадьорювала зал.

Студенти-філософи провели паралелі між молоддю ХХ і ХХІ століття і довели, що в різні періоди і десятиріччя молодь була цікавою і талановитою. Пісні, танці, цитування віршів – завжди актуальні для сучасного студентства.

З цього свята було започатковано нову традицію, яку підтримав декан філософського факультету Конверський Анатолій Євгенович, підкресливши, що це естафета гарного настрою і справжнього "Міжнародного дня студента", що буде віднині передаватися всім другокурсникам факультету.

Наталія Годун
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024