Новини

 

День біолога – свято весни, краси і грації

13.04.2006
Студенти біологічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка 12 квітня цього року відсвяткували День біолога.

Біологи до власного професійного свята підготували традиційний конкурс “Весни, краси і грації”, в рамках якого вибрали міс біологічного факультету, нагородили викладачів, виступили дівчата з БЮТ (банди юних терористок) та команда КВН Інституту журналістики “Акули пера”.

На початку святкової програми декан факультету Людмила Остапченко привітала всіх присутніх зі святом, побажала всім здоров’я та наснаги. “Якщо у нас буде здоров’я і бажання вчитися, то ми досягнемо найвищих висот”, - підкреслила Людмила Іванівна.

Після виступу декана почалось свято краси. Сім учасниць-красунь у чотирьох конкурсах змагались за титул Міс біологічного факультету. І що тільки не робили конкурсантки заради перемоги: співали, грали на гітарі, декламували вірші, влаштовували покази мод, танцювали східні танці зі змією в руках, словом, всього й не опишеш. У нелегкій боротьбі за право називатися Міс біологічного факультету перемогла студентка першого курсу Задира Світлана.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024