Новини

 

Дні марокканської культури в КНУ імені Тараса Шевченка

10.03.2016
З 29 лютого по 5 березня 2016 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка проходили дні марокканської культури. З нагоди цієї важливої події до Університету завітала делегація з Марокко. До Києва прибули заступник міністра з житлово-комунального господарства та будівництва пані Арруб Надіра, мер міста Сале, професори та докторанти Університету Хасан ІІ міста Касабланка.







План перебування був насиченим і виявився дуже плідним. За тиждень гості відвідали підготовче відділення для навчання іноземних громадян КНУ, арабський центр, гуртожиток №13, університетські музеї, поспілкувалися з керівництвом університету, студентами Інституту міжнародних відносин та Інституту філології.














Вони також побували на заняттях слухачів та студентів університету, а також на концерті до Дня 8 березня. В Інституті філології разом із слухачами підготовчого відділення для навчання іноземних громадян гості презентували свою країну. Вони цікаво розповіли про Марокко, освіту та культуру країни, навіть, почастували українських студентів марокканськими солодощами та чаєм з м’ятою.

Під час зустрічі з керівництвом університету ректор академік Л. В Губерський розповів гостям про освітню та наукову діяльність університету, пріоритети його розвитку, здобутки і проблеми. Члени делегації висловили вдячність за теплий прийом та гостинність. В ході розмови обговорювалися питання подальшої двосторонньої співпраці в галузі освіти.
















Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024