Новини

 

Наукова та науково-технічна діяльність у ВІКНУ в 2015 році

19.02.2016
На розширеному засіданні Вченої ради Військового інституту КНУ підбили підсумки наукової та науково-технічної діяльності у 2015, а також визначилися з пріоритетними завданнями на поточний рік.

20769


Заступник начальника ВІКНУ з наукової роботи полковник Ігор Ольховой поінформував присутніх про загальні результати наукової роботи у минулому році. Доповідач зазначив, що наукові дослідження у Військовому інституті виконуються на підставі державного оборонного замовлення, замовлень Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України. Щорічно наукові і науково-педагогічні працівники залучаються до виконання науково-дослідних робіт та оперативних завдань, результати яких реалізовуються замовниками наукової продукції та впроваджуються в науковий та навчально-виховний процес Військового інституту. Ця робота орієнтована на вирішення завдань із зміцнення обороноздатності держави та антитерористичної операції.

– Військовий інститут, відповідно до затвердженого Міністром оборони України плану, виконував у 2015 році 12 науково-дослідних робіт. У 8-ми з них ВІКНУ був головним виконавцем, – зазначив полковник Ігор Ольховой.

Як позитивну тенденцію науковці виокремили роботу ад’юнктури, ефективність якої складає 100%.

20769


З доповідями на засіданні виступили начальник науково-дослідного центру професор Сергій Лєнков та начальник лінгвістичного науково-дослідного центру підполковник Максим Білан.

Підбиваючи підсумки, начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін подякував усім науковим та науково-педагогічним працівникам за їх плідну та наполегливу працю. Він окреслив коло проблемних питань, над якими ще варто попрацювати, і поставив завдання на 2016 рік.

20769


20769


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024