Новини

 

Конкурс на створення фірмового стилю бібліотеки ім. М. Максимовича

17.02.2016
Концепція та умови конкурсу

Мета. Створення нового фірмового стилю бібліотеки, що передаватиме її філософію та формуватиме сучасний імідж, поєднуючи історичне значення та спадщину бібліотеки з прагненням розвиватися і бути ближчою до аудиторії.




Бекграунд. Наукова бібліотека імені М. Максимовича - одна з найстаріших і найбільших бібліотек Києва. Їй належить мати свій ексклюзивний та зрозумілий відвідувачам фірмовий стиль. Бібліотека має значний за обсягом, унікальний за складом інформаційний ресурс, що поєднує бібліотечні документні фонди та електронні інформаційні ресурси. Вона також є інформаційним та соціокультурним центром Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Книгозбірня розташована в центрі міста і відкрита для студентів усіх ВНЗ, викладачів, аспірантів, науковців, а також для всіх, зацікавлених у пошуку інформації. Її каталог регулярно поповнюється новими примірниками. Тут постійно проводяться семінари, тренінги, виставки.

Завдання: Розробка фірмового стилю бібліотеки.
Брендбук має включати:
• Логотип
• Фірмові шрифти, кольори
• Приклад постера для заходів бібліотеки

• Варіанти використання фірмового стилю в рекламних матеріалах (білборди, оголошення, корпоративна документація тощо)
• Сувенірна продукція (опціонально): блокноти, ручки, чашки, значки, футболки, пакети тощо.

Мова. Бажано створення двох варіантів: українського та англомовного.

Розміщення робіт на безплатному сервісі Behance. Посилання необхідно надіслати на електронну адресу designforlibrary@gmail.com.

Графік. Старт прийому робіт: 10 лютого 2016 р. Дедлайн прийому робіт: 15 березня 2016 р. Оголошення переможця: 22 березня 2016 р.

Журі та вибір переможця. Переможця буде визначено в два етапи: наразі формується журі експертів, які оберуть десять кращих робіт, після чого бібліотечне журі обере серед них переможця. Його проект і буде втілено в життя.




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024