Новини

 

День науки історичного факультету

06.04.2006
У Київському університеті в рамках Дня науки історичного факультету 5 квітня цього року пройшла науково-практична конференція, присвячена 15-річниці Незалежності України.

Розпочалась конференція пленарним засіданням, яке відкрив декан історичного факультету, доктор історичних наук, професор Віктор Федорович Колесник. Він привітав всіх присутніх, та зазначив, що кожен рік кількість студентів та аспірантів, бажаючих взяти участь у конференції збільшується, адже саме подібні заходи дають змогу студентам зробити перші кроки на історичний ниві – почитати свої доповіді на секційних зайняттях та подискутувати. Цьогорічна конференція приємно вразила кількістю учасників, загалом зібравши близько 150 студентів та аспірантів.

Після пленарного засідання робота продовжилась по 10 секціях: давньої та нової історії України, новітньої історії України, нової та новітньої історії зарубіжних країн, історії слов’ян, історії Росії, історії стародавнього світу та середніх віків, архівознавства та спеціальних історичних дисциплін, етнології, археології і музеєзнавства, та історії для гуманітарних факультетів.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024