Новини

 

Актуально: стажування та олімпіада для старшокурсників

20.01.2016


запрошує студентів 3-5 курсів, які добре володіють англійською/німецькою/іншими мовами та знають, що таке копірайтинг пройти стажування у спортивному, освітньому чи PR відділах організації. Учасники попрацюють над створенням реальних проектів, навчаться інтегруватися до успішної команди та окрім цікавого досвіду отримають також сертифікат. . Також потрібні стажери-дизайнери! Для них реєстрація тут: http://goo.gl/forms/vqvyflv05W.

***




Київська школа економіки запрошує студентів, які цікавляться економікою й добре знають математику, взяти участь у студентській Олімпіаді KSE BrainChamp. Минулого року понад 400 студентів з усієї України зареєструвалися для участі в конкурсі. Мета KSE BrainChamp - створити платформу для талановитої молоді. Завдання Олімпіади будуть у формі тестів і потребуватимуть застосування економічних та фінансових знань для розв’язання різноманітних задач із прийняття рішень.

До участі допускаються студенти ВНЗ 3-6 курсів та випускники ВНЗ 2014-15 рр., вікове обмеження до 25 років включно. Змагання зацікавить студентів економічних, фінансових, математичних та інженерних напрямів навчання. Студенти KSE не можуть брати участь в KSE BrainChamp.
.



Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024