Новини

 

Курсанти ВІКНУ подарували свято дітям

30.12.2015
Напередодні Нового року та Різдва Христового курсантський актив Військового інституту разом із представниками Студентського парламенту в рамках Університетського проекту “КНУ. Добро” відвідали вихованців підшефної Кмитівської спеціалізованої школи-інтернату, що на Житомирщині.







- Це найдобріший, найщиріший, найпрекрасніший проект ‬, що тільки може бути. Це коли весь день ти проводиш у спілкуванні з дітками, чекаєш цього дня і їдеш до них із великим задоволенням, їдеш, бо минулого разу ти дав їм слово, що приїдеш знову, їдеш, бо на тебе там чекають. Це особливі дітки. Вони добрі, щирі, вони вміють любити. Для них не головне, скільки подарунків, іграшок, цукерок їм привезли. Найбільший подарунок для них – це спілкування, ігри, сміх та щасливі моменти, проведені разом з нами, - зазначила одна з активісток Юліана Мельник.










Курсанти та студенти подарували дітям справжнє свято і воно тривало цілий день. Бесіди та спілкування з малечою, розважальні та спортивні ігри, море емоцій і звичайно ж не обійшлось без подарунків та солодощів, які зібрала дружня університетська родина. В школі панувала весела атмосфера, діти з задоволенням приймали участь у конкурсах Діда Мороза та Снігуроньки, із захопленням повторювали танець африканського друга Чунга-Чанги, демонстрували підготовлені ними номери.

- Саме тут розумієш, що ніякі лекції і семінари, конспекти і домашні завдання, заліки і екзамени за емоціями не замінять вам один день, проведений у цій казковій атмосфері. Вдячні погляди маленьких оченят зворушують і надихають, - поділилася своїми враженнями курсант Юлія Голуб.

Курсанти та студенти висловлюють глибокі слова вдячності за гостинний прийом діткам та педагогічному колективу Кмитівської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату та ще раз вітають їх з Новим Роком і Різдвом Христовим.




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024