Новини

 

ВІКНУ "відчинив" двері для майбутніх офіцерів

21.12.2015
19 грудня у Військовому інституті відбувся День відкритих дверей. Захід відвідало понад сто майбутніх абітурієнтів. Значну частину присутніх склали дівчата, які традиційно не поступаються хлопцям у прагненні служити Батьківщині.

Гостям розповіли про славетну історію ВНЗ, його структуру, навчальні програми та міжнародний досвід. Значну увагу приділили особливостям вступної кампанії у 2016 році.

Охочі вступити до Військового інституту мають можливість обрати один із десяти напрямів: переклад, психологія, політологія, міжнародна інформація, журналістика, правознавство, фінанси і кредит, геоінформаційні системи і технології.

Заступник начальника Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч зазначив, що базову фундаментальну підготовку майбутні офіцери проходять в інститутах і на факультетах КНУ імені Тараса Шевченка. Варіативну складову та військові спеціальності — у Військовому інституті.

Навчальні програми спрямовані на глибоке засвоєння як теоретичної, так і практичної частини. Кожного року на базах військових частин поглиблюється військова підготовка та практика курсантів.

Прийом документів до інституту триватиме з 11 по 20 липня 2016 року. Після чого на абітурієнтів чекають фахові випробування — оцінка рівня фізичної підготовленості, психологічне обстеження, медичний огляд.

До конкурсу допускаються особи віком від 17 до 21 року, в тому числі й ті, яким 17 років виповнюється в рік зарахування на навчання.

З більш детальною інформацією щодо вступу у 2016 році можна ознайомитися на сайті Військового інституту у розділі “Вступнику”.








Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024