Новини

 

Механіко-математичний факультет відсвяткував 75-річчя

16.12.2015
10 грудня відбувся святковий концерт з нагоди 75-річчя механіко-математичного факультету. У цей день факультет прийшли привітати перший проректор університету О.К. Закусило, проректор з навчально-виховної роботи В. В. Шамрай, декани: економічного факультету В.Д. Базилевич, факультету радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем І.О. Анісімов, фізичного факультету – М.В. Макарець, директор інституту високих технологій В.В. Ільченко, завідувач підготовчого відділення КНУ І.В. Ляшенко, директор інституту гідромеханіки В.Т. Грінченко, представники інститутів НАН України, перший заступник голови фонду держмайна України Д.М.Парфененко, директор департаменту вищої освіти МОН України О.І.Шаров, директори київських шкіл: Києво-Печерського ліцею «Лідер» Д.Г.Кравченко, Природничо-наукового ліцею № 145 М.М. Левтік, ліцею № 208 М.В. Чемерис. З нагоди знаменної дати надійшли привітання від Прем’єр-міністра України А.П.Яценюка, Міністра освіти і науки України С.М.Квіта та заступника Міністра освіти і науки України П.К.Хобзея, а також вітання від цілого ряду університетів України та зарубіжжя.

Прекрасні виступи підготували студія сучасного танцю мех-мат ф-ту “Bursters”, дівчата танцювального тріо мехмату “Vakinhstyle” та танцювальний колектив факультету. Море світла та вогню, вальс та темпераментне танго поєднались у вокально-хореографічній композиції “±Нескінченність”. Незабутнє враження на глядачів справили вокальні номери: переможців конкурсу “Голос КНУ 2015” студентки мехмату А. Лощонової та студентки історичного факультету К. Притики, фіналістки “Голосу України” Д. Степанюк, а також лемківські пісні юної вокалістки Є. Фещак. З вітальними номерами виступали народна хорова капела “Дніпро”, колектив музично-пластичного театру КНУ «Selina», студія індійського танцю КНУ, Київський ансамбль ударних інструментів “Арс Нова”.

Увечері для студентів факультету та гостей з Харкова, Львова, Вінниці та Мінська гостинно відчинив двері нічний клуб. На завершення урочистостей з нагоди ювілею в неділю 13 грудня, в офіційний День мех-мату відбувся футбольний турнір на кубок факультету. Змагалися команди студентів та випускників. Уперше за багато років кубок дістався студентській команді.
















Фото: механіко-математичний факультет

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024