Новини

 

Успіхи більярдистів КНУ

15.12.2015
10-14 грудня 2015 року в м. Бориспіль, БК «Ланкастер» відбувся Фінал Кубка України з більярду серед ветеранів. Вперше в такому форумі пройшли відбір та взяли участь члени збірної КНУ професор Олександр Безносюк, доцент Степан Дейнеко та доцент Дмитро Расшивалов. Чемпіонат був гарною школою для університетських більярдистів, адже в ньому брали участь чемпіони та призери світу, Європи, майстри спорту, чемпіони та призери України з більярду.


20 грудня 2015 року в Більярдному клубі «ПРОМЕНАДА» відбудеться ІІ Чемпіонат КНУ з більярду «Триборство». Особливістю цього змагання є те, що гравці послідовно грають партії з Вільної, Динамічної та Комбінованої піраміди. Вперше на турнірі КНУ буде присутній почесний гість - дворазовий чемпіон світу, багаторазовий переможець міжнародних турнірів, кращий гравець 2012-2013 років Ярослав Тарновецький. Кубок світу виграний чемпіоном буде переданий в Асоціацію більярду КНУ і розігруватиметься щорічно, як Кубок Тарновецького.


У 2016 році планується створення Асоціації більярдного спорту вищих навчальних закладів України та проведення Чемпіонату ВНЗ України з більярду серед науково-педагогічних працівників. Спортсмени нашого університету планують взяти в ньому активну участь та боротися за перемогу.







Секретар асоціації більярду КНУ
О. Безносюк


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024