Новини

 

Семінар Міжнародного проекту TEMPUS ALIGN_QF

13.11.2015
10-11 листопада 2015 року в Акредитаційній комісії України відбувся семінар з проблем впровадження та регулювання балансу між освітніми програмами з національними кваліфікаційними рамками. Захід проходив в межах виконання проекту TEMPUS „ALIGN_QF”, учасником якого з 2013 року є Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Керівник проектної команди КНУ імені Тараса Шевченка – професор факультету кібернетики, начальник Управління міжнародного науково-технічного співробітництва та інноваційних технологій В.А. Заславський.

У семінарі взяли участь європейські фахівці у сфері забезпечення якості освітніх програм на чолі з Президентом Мережі агенцій забезпечення якості країн Центральної та Східної Європи CEENQA, директором Агенції ASIIN (Німеччина), доктором Ірінгом Вассером, проектна команда нашого університету, представники національних партнерів проекту – Сумського державного університету, Хмельницького національного університету, Української асоціації студентського самоврядування, директор Акредитаційній комісії України Олександр Смирнов та ін.
). В другій половині першого робочого дня семінар відкрився в приміщенні Акредитаційній комісії України, де національна команда проекту разом з європейськими колегами обговорили проблематику перехідного періоду та перебіг сучасних реформ в системі вищої освіти України. Ці актуальні питання безпосередньо пов’язані з метою, завданнями та етапами реалізації проекту TEMPUS „ALIGN_QF” усіма університетами та установами - учасниками міжнародного складу консорціуму.
), участь у низці міжнародних та всеукраїнських конференцій з актуальних проблем реформування освітньої галузі, питань інтернаціоналізації освіти та науки нашого університету, реалізовані тренінги та семінари для співробітників університету тощо.




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024