Новини

 

Президент України відвідав Київський університет

09.03.2006
Студенти і працівники Київського національного університету 192 річницю з дня народження великого українського поета Тараса Шевченка, ім’я якого носить університет, відсвяткували разом з Президентом України Віктором Ющенком.

Глава держави зустрівся з студентами Київського національного університету імені Тараса Шевченка в актовій залі головного корпусу 9 березня цього року. Під час зустрічі він розповів про своє бачення майбутнього України, про розвиток освіти, культури і духовності.

Віктор Ющенко переконаний, що приєднання української освітньої системи до Болонського процесу сприятиме європейській інтеграції України. Президент підкреслив: “Йдеться про серйозні зміни у вищій школі, починаючи від уніфікації навчальних процесів і програм та закінчуючи уніфікацією спеціальностей”. За його словами, нині вищі навчальні заклади готують спеціалістів за десятками напрямів, які не визнаються у світі.

Також Президент звернув увагу студентства на майбутні вибори. Віктор Андрійович зазначив, що кожен громадянин повинен зрозуміти, від його вибору залежить майбутнє країни. Глава держави закликав присутніх голосувати за тих політиків і ті політичні сили, яким вони довіряють.

Після виступу Віктор Ющенко відповів на численні запитання студентів. Запланований на одну годину візит Президента тривав майже дві.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024