Новини

 

Подарунок футбольній команді ВІКНУ

04.11.2015
Курсантам футбольної команди Військового інституту презентували футбольну форму та спортивний інвентар. Подарунок майбутнім офіцерам зробив лідер ВГО “Народна довіра” і волонтер Сергій Шахов.

За його словами, курсанти попросили допомогти знайти кошти для придбання повного комплекту ігрової форми, щоб гідно представляти Військовий інститут на університетських та міжвузівських змаганнях.

Сергій Шахов знайшов можливість самостійно придбати форму. Він переконаний, що сьогодні майбутні офіцери відстоюють честь інституту, а завтра в хорошій фізичній формі будуть захищати країну.

- Мені дуже приємно було допомогти нашим захисниками аби вони почували себе гідно на футбольному полі, - зазначив Сергій Шахов.

За словами курсантів, грати в обновках дуже приємно – вони практично невагомі і добре продуваються та в знак подяки вручили благодійнику іменну футболку гравця команди під номером “4”.

Футболістам-курсантам вже є чим пишатися: збірна команда з футболу Військового інституту в 2015-му двічі за сезон ставала чемпіоном університету з футболу та міні-футболу.








Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024