Новини

 

В Туркменістані підписано низку угод з українськими університетами

30.10.2015
За повідомленням сайту Президента України в ході першого офіційного візиту Петра Порошенка до Туркменістану було підписано низку міждержавних угод.

Крім цього, було підписано низку угод між університетами України та Туркменістану, які передбачають обмін досвідом щодо роботи з підготовки висококваліфікованих спеціалістів, роботу над спільними освітніми та науково-дослідними проектами, взаємні обміни студентами, викладачами та дослідниками. Україна була представлена п’ятьма університетами в особі ректорів цих навчальних закладів: Дніпропетровським національним університетом залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу, Національним університетом біоресурсів та природокористування України, Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка.




В складі офіційної делегації до Туркменістану ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леонід Губерський


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024