Новини

 

КНУ відвідав професор Гранадського університету

16.10.2015
Про досягнення та перспективи співпраці з Гранадським університетом йшлося на зустрічі між проректором з міжнародного співробітництва КНУ Петром Олексійовичем Бехом та професором Енріке Керо, завідуючим відділенням слов’янської філології Університету міста Гранада, Іспанія, що відбулася 15 жовтня 2015 року.




Гранадський університет – один з найстаріших університетів-партнерів Київського національного університету. Співпраця між нашими університетами, обмін викладачами та студентами триває з 1997 року. Нові перспективи для взаємного обміну студентами та викладачами з цього року також відкриваються в рамках програми Еразмус+ кредитна мобільність.

У зустрічі взяли участь доценти Інституту філології Микола Павлович Приходько, Ольга Вікторівна Мерзлікіна, Павло Ігорович Мариненко, а також викладач Інституту міжнародних відносин Олена Василівна Бабій, які у різні роки викладали у Гранадському університеті. Зокрема, Микола Павлович Приходько протягом 5-ти років (1999, 2001-2003, 2004-2007 рр.) викладав ряд дисциплін на факультеті усного та письмового перекладу Гранадського університету та розробив практичний курс української мови і літератури на відділенні слов’янської філології цього університету.

Професор Енріке Керо також відвідав унікальний Лінгвістичний навчальний музей КНУ та поспілкувався з його засновником професором Костянтином Миколайовичем Тищенком.




Відділ міжнародного співробітництва КНУТШ



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024