Новини

 

Успішне проведення Днів кар’єри в КНУ-2015

12.10.2015
З 6 по9 жовтня 2015 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся захід, присвячений працевлаштуванню та стажуванню студентів, аспірантів та випускників Університету – Дні кар’єри в КНУ-2015.




Захід проводив сектор працевлаштування студентів та аспірантів науково-методичного центру організації навчального процесу (учасник TempusProgramme) за сприяння адміністрації економічного факультету, факультету кібернетики, Інституту міжнародних відносин, Інституту журналістики та Інституту філології.
Загалом у Днях кар’єривзяли участь 28 провідних українських та міжнародних компаній різних сфер діяльності.

Всі чотири дні роботи були плідними. Учасники заходу познайомилися з представниками відомих компаній, отримали інформацію щодо стажувань, проходження практики, роботи в компаніях, наявними вакансіями; мали можливість залишити анкети та резюме HR-менеджерам, взяти участь у різноманітних подіях: ярмарці вакансій, презентаціях компаній, вікторинах, тощо; отримати інформаційні матеріали та сувенірну продукцію, виграти цінні призи, сфотографуватися, встановити нові контакти і поспілкуватися.


З питань працевлаштування звертайтеся до сектору працевлаштування студентів та аспірантів Університету (кімната 221 Головного (червоного) корпусу Університету).

Щировдячнівсімучасникам заходу!

Сектор працевлаштування студентівта аспірантів науково-методичного центру організації навчального процесу



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024