Новини

 

Ювілей кафедри країнознавства та туризму

02.10.2015
Перший день роботи міжнародної науково-практичної конференції «Стратегія розвитку національного туризму і його кадрове забезпечення», присвяченої 25-річчю кафедри країнознавства та туризму і заснуванню сучасної туристичної освіти в Україні, розпочався з вітань її учасникам, які виголосили проректор П.Бех та декан Я.Олійник. Вітання також надіслали колеги з інших ВНЗ України та наші співвітчизники з Естонії, Угорщини та ФРН.




Добрі слова на адресу ювілярів виголосили гості профільних кафедр зі Львова, Луцька, Харкова, Кривого Рогу, Луганська, Дніпропетровська, Івано-Франківська та Києва (НАУ і КНУКМ). На «круглому столі» говорили про наболіле як освітяни, так і практики – керівники турфірм В.Зінченко («Супутник-Україна»), О.Бойко (TPG), М.Мариничев («Туристичнапошта»). Інформативноюбула й доповідь-презентація О.Овчаренко, що викликала чимало запитань та пропозицій.

Учасники конференції здійснили спільну подорож до будинку-музею академіка живопису М.Пимоненка у с.Мілютінка (Києво-Святошинський район).




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024