Новини

 

Новини з географічного факультету

01.10.2015
Як стати успішним менеджером з туризму

29 вересня генеральний директор мережі туристичних агентств «Сузір'я Туризму» Карина Жураєва прочитала для студентів 2- 4 курсів географічного факультету лекцію на тему «Як стати успішним менеджером з туризму».

В ході лекції обговорювалися численні аспекти туристичного бізнесу.
Найактивніша студентка була нагороджена книгою Карини Жураєвої «3 дні і ти в туризмі». Було проведено контрольний тест, що складався із 21 запитання. За його результатами визначено трьох лідерів – Андрій Фурдена, Катерина Усатенко, Юлія Зонь. Переможці отримали грошові призи.




Міжнародний майстер-клас

На географічному факультеті проведений майстер-клас за участю спікерів Marty Godfrey та Ron Younker, успішних американських управлінців і бізнесменів з більш ніж 30-річним досвідом керівної роботи у великих корпораціях США, консультантів малого та середнього бізнесу Сполучених Штатів Америки і країн Європи. Тема майстер-класу: «Успіх, етика, бізнес, лідерство». В процесі інтерактивного спілкування студенти почули «живу» англійську мову, цікаві рекомендації щодо майбутньої професійної роботи, можливостей повнішого розкриття інтелектуального потенціалу, ознайомилися з американською корпоративною культурою.




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024