Новини

 

У КНУ тривають вибори представників з числа студентів (курсантів), які братимуть участь у виборах ректора

23.09.2015
Станом на 13:00 до виборчого процесу представників з числа студентів (курсантів), які братимуть участь у виборах ректора долучилися студенти тих факультетів/інститутів, які навчаються у другу зміну.




«Історики творять історію, а не тільки вивчають її. Як бачите, на виборчій дільниці людно. Явка студентів висока, факту порушень не виявлено, – розповідає про перебіг виборів на своїй дільниці голова ДВК історичного факультету Сергій Казик. Під час перерви між нульовою і першою парами наплив студентів був більшим, утворилася невелика черга, але члени нашої дільничної виборчої комісії спрацювали вміло і чітко – скарг не було», – зауважує він.










Не менш активно голосують й студенти-філософи. Голова ДВК філософського факультету Микола Третяков, розповідаючи про те, як розгортається виборчий процес, підкреслив: «Наш факультет завжди вирізнявся активною позицією. Ці вибори не є винятком. Проведена робота з інформування студенів дала свої результати – на дільниці спостерігається висока явка. Порушень – не зафіксовано. До кінця виборчого дня чекаємо, що ті, хто засидівся над цікавими філософськими трактами, відкладуть їх на короткий час і прийдуть віддати свій голос», – зазначив він.







Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024