Новини

 

Інформація про перебіг виборчого процесу в КНУ

22.09.2015
На всіх шести виборчих дільницях співробітники університету, які не є науково-педагогічними і педагогічними штатними працівниками, вибирають представників для участі у виборах ректора від категорії «інші».







На виборчій дільниці в корпусі Інституту міжнародних відносин (вул. Мельникова, 36/1) голосують працівники Інституту міжнародних відносин, Інституту журналістики, Астрономічної обсерваторії.

Станом на 13:00 у виборах взяли участь вже близько 150 співробітників (всього – 235). Найбільша активність спостерігалась з 9 до 10 години ранку (здебільшого працівники ІМВ та Астрономічної обсерваторії). З 13 години до процесу голосування долучаються співробітника Інституту журналістики.

Виборча дільниця відкрилася вчасно, жодних порушень та інцидентів на даний час зафіксовано не було. В окремих випадках виникали питання щодо відсутності працівників у списках виборців, але всі непорозуміння були вирішені.

Голова дільничної виборчої комісії Андрій Григорович Кузьмич дав позитивну оцінку роботі виборчої комісії. Особливу подяку Голова комісії висловив заступнику директора з адміністративно-господарських питань Інституту міжнародних відносин Аллі Яківні Давиденко за всебічне сприяння роботі комісії.










На виборчій дільниці в Інституті філології КНУ імені Тараса Шевченка, що знаходиться на бул. Шевченка, 14, де голосують співробітники ВПЦ «Київський університет», ботанічного саду ім. Фоміна, Інституту філології, наукової бібліотеки М.Максимовича, оптико-механічоного коледжу, коледжу геологорозвідувальних технологій, Інституту Конфуція і табору «Мрія» станом на 13:20 проголосувало близько 60 % виборців.







Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024