Новини

 

Відкритий легкоатлетичний крос у ВІКНУ

21.09.2015
19 вересня 2015 року на території студентського містечка КНУ імені Тараса Шевченка відбувся ХІ відкритий чемпіонат Військового інституту з легкоатлетичного кросу, присвячений пам’яті генерал-лейтенанта Сергія Жукова. У змаганнях взяв участь весь особовий склад Військового інституту та вихованці дитячої юнацької спортивної школи “СТАРТ” з легкої атлетики.

З вітальними словами виступили начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін та випускник-психолог 2013 року, учасник АТО (брав участь у штурмі Савур-Могили та м. Авдіївка) старший офіцер по роботі з особовим складом відділу державної прикордонної служби аеропорту “Бориспіль” старший лейтенант Олексій Пилипенко.

Згадуючи першого начальника Військового інституту Сергія Анатолійовича Жукова, генерал-майор Балабін зазначив, що він був гарним спортсменом і робив все для того, щоб наш навчальний заклад поруч із своїми науковим здобутками завжди мав успіхи і у спортивно-масовій роботі.

Стартові забіги пройшли у дусі справжньої армійської дружби та підтримки. Курсанти 5 курсу військового факультету фінансів і права організували флеш-моб, фінішувавши з державним Прапором України – довжина якого складала 24 метри, адже саме стільки років виповнилось нашій незалежній країні цьогоріч.

За підсумками змагань 37 учасників виконали спортивні розряди. З них: І розряд – 4 військовослужбовці; ІІ розряд – 9 військовослужбовців; ІІІ розряд – 24 військовослужбовці.

































Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024