Новини

 

Леонід Губерський: «Разом підготуємо гуртожиток до комфортного проживання»

14.09.2015
11 вересня цього року ректор університету Леонід Губерський разом із проректором з адміністративно-господарської роботи Віктором Макаренком та директором ННІ «Інститут геології» Володимиром Михайловим відвідали гуртожиток № 2 коледжу геологорозвідувальних технологій ННІ «Інститут геології».

Леонід Васильович оглянув гуртожиток, поспілкувався з його мешканцями та прийняв ряд важливих рішень щодо поліпшення умов проживання. Він дав доручення начальникам відповідних підрозділів університету скласти детальний план першочергових і поточних робіт та їх кошторис.

Тож, найближчим часом в гуртожитку відремонтують дах, проведуть капітальний ремонт трьох кімнат площею 126 кв. м., покращать охорону гуртожитка.

Леонід Васильович порадив провести суботники з наведення порядку в будівлі, на території гуртожитку, а також створити студентські органи самоврядування. На завершення розмови зі студентами ректор закликав їх бути господарями у своєму домі та розповів про досвід власного життя в гуртожитку, коли всі важливі рішення ухвалювалися студентством. «Разом підготуємо гуртожиток до комфортного проживання», - таку настанову мешканці зустріли оплесками.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024