Новини

 

Моральна підтримка захисників Батьківщини

08.09.2015
Нещодавно військовий оркестр Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка дав концерт для 24 окремої механізованої бригади, військовослужбовці якої виконують бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції (м Сєвєродонецьк).

Справжнє видовищне свято влаштував воїнам оркестр під керівництвом диригента майора Юрія Копача. Водночас звучали і блюз, і джаз, і ретро-хіти 80-х.Завдяки запальним пісням перемістилися у часі навіть у в 60-ті роки Сполучених Штатів Америки, коли на вулицях Нью-Йорку звучав бродвейський джаз, а на теплих берегах іспанського узбережжя Атлантики – неперевершений фламенко. Захисники України також мали можливість почути твори у виконанні солістів оркестру - учасника бойових дій в Афганістані Леоніда Мухіна та активістки військово-патріотичних заходів в зоні АТО Маріани Дружинець.
Справжньою родзинкою крнцерту став виступ новоствореного творчого колективу Військового інституту “СВАРОГ” на чолі з солістом Анатолієм Варченком, який своєю піснею “Це наш шлях” на музику американської рок-групи Bon Jovi отримав заслужені овації глядачів та виконав цю пісню на біс.

По завершенні виступу представники командування механізованої бригади показали гостям військову техніку, що неодноразово побувала у бою та розповіли про завдання, покладені на військову частину.

Цей патріотичний захід став можливим за активної підтримки ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леоніда Губерського, який докладає багато зусиль аби підтримати захисників Вітчизни у покращенні життя та побуту на передових рубежах нашої Батьківщини.


















Військовий інститут


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024