Новини

 

Свято першого дзвоника в УФМЛ

07.09.2015
В Українському фізико-математичному ліцеї урочисто відзначили Свято першого дзвоника. На свято завітав ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка академік НАН України Леонід Васильович Губерський. Почесними гостями у ліцеї також стали декани профільних для ліцею факультетів та інститутів.

Ректор привітав педагогів ліцею, ліцеїстів та їхніх батьків із початком нового навчального року, розповів про роботу, що її веде університет задля покращення матеріально-технічної бази ліцею та умов навчання і проживання ліцеїстів, висловив сподівання побачити випускників ліцею студентами університету. Привітали молодь також голова наглядової ради ліцею, декан факультету радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем професор Ігор Анісімов, декан фізичного факультету, професор Микола Макарець, декан механіко-математичного факультету, професор Михайло Городній та в. о. директора Інституту високих технологій Володимир Ільченко.

Ось і настала урочиста мить! Кращі учні ліцею, - переможець двох Міжнародних олімпіад з астрономії Владислав Вертелецький та переможиця IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики та інформатики Юлія Здановська, – урочисто проходять подвір’ям ліцею з дзвіночком у руках. Лунає перший дзвоник – навчальний рік розпочався.

Побажаємо успіху тим, хто долає нелегкий шлях до вершин знань!










Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024