Новини

 

Вручення студентських у КНУ

03.09.2015
На вручення студентських квитків першого вересня до Інституту геології прийшли 68 першокурсників разом з рідними і друзями. Їх зустрічали керівники Інституту, викладачі та студенти. Директор Інституту професор Володимир Михайлов привітав студентів з початком важливого етапу у їхньому житті та побажав успішного навчання. Проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв'язки) Петро Бех закликав студентів вивчати мови та розповів про чинні міжнародні програми. Виступив випускник 1964 року Георгій Нестеренко. Він очолює Київський інститут інженерних вишукувань і досліджень "Енергопроект", що став головним підприємством з геофізичних досліджень територій проммайданчиків енергетичних об’єктів у країнах СНД та Європи. Георгій Федорович поздоровив студенів з вибором важливої професії для економіки держави і зазначив, що постійний зв’язок із Alma-mater допоміг зберегти організацію «Енергопроект» і зробити її конкурентноздатною на сучасному ринку послуг. Завідувач кафедри геофізики професор Сергій Вижва нагадав, що наполегливе навчання дає добрі результати, і багато випускників працюють у великих компаніях та наукових закладах світу. Активісти студентського парламенту Владислав Цапок і Крістіна Флокос розповіли про заходи студентського професійного союзу і його переваги.

На завершення виступила команда Клубу веселих і кмітливих ННІ «Інститут геології» - «По палатках». Відмінник навчання Омар Горо є лідером гурту.
















Також у перший день вересня приймав першокурсників факультет кібернетики. Напутніми словами поділилися декан професор Анатолій Анісімов, перший проректор професор Олег Закусило, заступник директора інституту кібернетики професор Юрій Кривонос, випускник факультету кібернетики 1994 року, керівник компанії 1С Вадим Мазур, завідувачі кафедр та викладачі.

Першокурсники виголосили урочисту клятву кібернетика та разом з кураторами заспівали гімн факультету. Студенти старших курсів вручили першокурсникам великий символічнй Студентський квиток, що дозволить їм увійти в доросле життя. Закінчився концерт традиційним першим дзвоником, у який дзвонили наші нові студенти!




Факультет інформаційних технологій, наймолодший в університеті, цього року вдруге набрав студентів на перший курс. Посвята у студенти проводилася на плацу.






Фото: доцент кафедри геофізики Павло Грищук,
заступник декана факультету інформаційних технологій Григорій Стешенко


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024