Новини

 

Підрозділи ІФ визначилися з кандидатурою на посаду ректора

02.09.2015
Кафедра методики навчання іноземних мов та прикладної лінгвістики висунула кандидатуру на посаду ректора

28 серпня 2015 року відбулося чергове засідання кафедри методики навчання іноземних мов та прикладної лінгвістики Інституту філології. Колектив кафедри висунув і одноголосно підтримав кандидатуру академіка НАН України, академіка НАПН України, доктора філософських наук, професора Л.В. Губерського на посаду ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Було відзначено вагомий особистий внесок ректора Л.В. Губерського у розвиток університету, здобутки колективу на чолі з ректором у навчальній , науково-дослідній та інноваційній діяльності університету.

Ще один підрозділ Інституту філології визначився із кандидатурою на посаду ректора КНУ

1 вересня 2015 року відбулося засідання кафедри історії української літератури і шевченкознавства Інституту філології. На ньому було обговорено кандидатуру на посаду ректора нашого університету.

У ході обговорення відзначалося, що діяльність нинішнього ректора - академіка Губерського Л.В. – суттєво вплинула на системний розвиток кафедри, Інституту філології та університету загалом. Зокрема КНУ імені Тараса Шевченка увійшов у світові рейтинги університетів світу, розширюються умови для розвитку науки, відкриваються навчальні лабораторії та наукові центри, зокрема і при нашій кафедрі. У час кардинальних змін у вищій освіті – КНУ залишається лідером академічної спільноти – Л.В. Губерський очолює Спілку ректорів України.

Співробітники кафедри одноголосно висунули кандидатуру академіка Губерського Л.В. на посаду ректора КНУ імені Тараса Шевченка.
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024