Новини

 

Відбулась зустріч студентів Київського університету з Прем’єр-міністром України

23.12.2005
Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров зустрівся зі студентами економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка 23 грудня цього року.

На початку зустрічі декан економічного факультету Віктор Базилевич, підкреслив: «Не зважаючи на величезне державне навантаження і великі справи, які має виконувати Прем’єр-міністр, Юрій Іванович знайшов можливість сьогодні до нас завітати, поспілкуватися, відповісти на запитання». Теж він висловив сподівання, що спілкування з студентами додасть Прем’єр-міністру енергію молодості і йому буде легше далі рухати розвиток української економіки.

Бажаючих послухати та розпитати прем’єра про економічні процеси в Україні виявилось багато, актова зала була переповнена.

Майже дві години в залі панувала прекрасна атмосфера, спочатку Юрій Єхануров порадував майбутніх економістів приємною новиною про те, що сьогодні у Брюсселі в офіційному віснику ЄС опубліковане повідомлення про надання Україні статусу країни з ринковою економікою. Як відомо, 21 грудня Рада міністрів ЄС прийняла відповідне рішення. Не обійшлося й без обговорення газового питання в Україні.

Крім того, студенти запитували прем’єр-міністра, про вступ України в СОТ, про перспективи розвитку малого бізнесу. Цікавилися його думкою щодо введення в дію політичної реформи.

Після того, Юрій Іванович відповів на всі без винятку запитання, декан факультету подякував прем’єру за викраяний час для спілкування з студентами, а міс-економістка вручила квіти.


Прес-центр


http://www.econom.univ.kiev.ua/news.php?action=view&id=126 (фоторепортаж).
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024