Новини

 

Відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук

28.04.2015
22-24 квітня 2015 р. на економічному факультеті згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1193 від 21 жовтня 2014 року та наказу ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка № 12-32 від 21 січня 2015 р. «Про проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Гроші, фінанси і кредит» у 2014/2015 навчальному році» відбувся фінальний етап ІІ-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціальності «Гроші, фінанси і кредит».

На Конкурс надійшло 159 студентських наукових робіт (в т.ч. 5 робіт поза конкурсом) із 82 ВНЗ України.
До складу галузевої конкурсної комісії ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Гроші, фінанси і кредит» у 2014/2015 н.р., яку сформовано за поданнями ВНЗ, входило 29 провідних науково-педагогічних працівники з 15 ВНЗ України, у т. ч. представники економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
За результатами заочного етапу Конкурсу 31 березня 2015 рокугалузевою конкурсною комісією претендентами на перемогу у Конкурсі були визначеніта запрошені до участі у підсумковій науково-практичній конференції автори 40 студентських наукових робіт.

22-24 квітня 2015 р. на науково-практичній конференції представники 31 ВНЗ з 15 регіонів України, захистили 37 наукових робіт.У роботі галузевої конкурсної комісії, що здійснила оцінювання виступів студентів, взяли участь 23 провідних науково-педагогічних працівники. Оцінювання виступів проводилосяза100 бальною шкалою із наступним виведенням середнього балу.

За результатами роботи галузевої конкурсної комісії:
• 8 студентів нагороджено дипломами І ступеня;
• 12 студентів нагороджено дипломами ІІ ступеня;
• 18 студентів нагороджено дипломами ІІІ ступеня.
Під час урочистого закриття Конкурсу переможців та призерівпривітали Голова галузевої конкурсної комісії, проректор з наково-педагогічної роботи Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор економічних наук, професор Лютий Ігор Олексійович, заступник голови галузевої конкурсної комісії, Заслужений діяч науки і техніки України, доктор економічних наук, професор кафедри фінансів Київського національного університету імені Тараса Шевченка Варналій Захарій Степанович та Голова апеляційної комісії, завідувач кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту Львівського національного університету імені Івана Франка, доктор економічних наук, професор Крупка Михайло Іванович. Виступаючі висловили подяку учасникам Конкурсу, їх наковим керівникам за наполегливу працю у пошуках нових ідей щодо розв’язання актуальних проблем розвитку та вдосконалення фінансової системи України, відзначилинеобхідність проведення таких наукових заходів з метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання та активізації науково-дослідної роботи студентів.

В свою чергу, учасники фінального етапу Конкурсу разом з представниками своїх ВНЗ подякували організаторам Конкурсу за теплий прийом та проведення інтелектуальних змагань на принципах об’єктивності, науковості й творчої спрямованості.

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт та бажаємо творчих успіхів, перспектив, та професійного зростання в ім’я процвітання незалежної України!
























Економічний факультет
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024