Новини

 

Стажування в Осло

23.04.2015
Наукове стажування студентів 1 та 2 року навчання магістратури економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка в Інституті Доктора Яна-Урбана Сандала проходило з 11 по 19 квітня 2015 року, відповідно до статей 2 та 5 Угоди про наукову, навчальну та культурну співпрацю між Університетом та Інститутом.

Студенти: Оксана Березяк (1 курс магістратури, Прикладна економіка), Богдан Мірчук (2 курс магістратури, Прикладна економіка), Анастасія Самарцева (1 курс магістратури, Економіка підприємства), Наталія Суботовська (1 курс магістратури, Економічна теорія) отримали наукові підприємницькі гранти ES-01-A Фонду Саміту Інституту Доктора Яна-Урбана Сандала, та проводили наукові дослідження в сфері соціального підприємництва, поглиблювали свої знання та аналізували питання щодо суті, актуальності, проблем розвитку соціального підприємництва в Україні та досвід Європи у цій сфері, а також написали наукові доробки – тези, під керівництвом Доктора Яна-Урбана Сандала, які захищатимуть на економічній конференції, що пройде на базі Чернівецького університету імені Юрія Федьковича у травні цього року.

Студенти Економічного факультету вже мали досвід роботи з Доктором Яном-Урбаном Сандалом під час Міжнародного навчального курсу з Соціального підприємництва SE-03-A, що викладався у листопаді 2014 року на економічному факультеті. Директор Інституту Яна-Урбана Сандала особисто приймав іспит, і вже тоді студенти продемонстрували високий рівень розуміння дільності соціального підприємництва, а також хороший рівень володіння англійською мовою, що полегшило спрівпрацю та процес науковогопошуку в місті Осло, дозволило аналізувати велику кількість англомовної спеціалізованої літератури, що міститься в бібліотеці Інституту.

Під час наукового стажування студенти поглибили знання та розширили коло наукових інтересів, з питань інноваційного та соціального підприємництва, діяльності підприємств та підприємців в сучасних умовах, тощо. За результатами стажування та написання тез, студенти отримали сертифікати Інституту Доктора Яна-Урбана Сандала.

Інститут Доктора Яна-Урбана Сандала гостинно прийняв студентів Економічного факультету на наукове стажування, як і столиця північної Норвегії, яка зустрічала студентів сонячною погодою. Окрім наукової діяльності студенти мали змогу ознайомитись з історичними пам’ятками та життям столиці.

Отримати досвід наукової співпраці у сфері економіки в одній з найбільш розвинутих країн світу – чудовий приклад результативності співпраці економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Інституту Доктора Яна-Урбана Сандала.













Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024