Новини

 

ННІ «Інститут геології» КНУ імені Тараса Шевченка та Французький ліцей імені Анни Київської підписали угоду про співробітництво

22.04.2015
Протягом двох років ННІ «Інститут геології» співпрацює з Французьким ліцеєм імені Анни Київської, проводячи геологічну практику для французьких ліцеїстів на території України під керівництвом викладача Ліцею наук про Землю пана Ерве Айчеджі та доцента Інституту геології Марини Крочак.

В цьому році співпраця була оформлена підписанням угоди між двома установами. Підписання відбулося у приміщенні ліцею у присутності аташе з питань університетського та наукового співробітництва Посольства Франції в Україні пана Жиля Маметца. Перед підписанням відбулася презентація роботи ліцею у напрямку вивчення наук про Землю та досягненнень учнів. Директор Інституту геології Володимир Михайлов розповів про геологічні напрямки підготовки студентів у КНУ. Після цього директор ліцею пан Александр Неделек та директор Інституту Володимир Михайлов підписали документ, що визначає рамки нинішньої та майбутньої спільної роботи.







Учасники заходу також відвідали навчальну лабораторію ліцею, де проходять заняття з геології. Представниками університету були передані зразки мінералів та гірських порід для навчальної колекції ліцею.
















Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024