Новини

 

Долучайтеся до благодійних проектів

22.04.2015
22 квітня о 19:00 відбудеться відкриття фотовиставки "Діти героїв" у рамках Благодійного проекту Київського національного університету імені Тараса Шевченка за підтримки Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва.

"Діти героїв" - це спільний фотопроект професійних дитячих фотографів України. Мета проекту - підтримка сімей наших воїнів. Адже фотосесія - це не тільки фотографії як результат, але і дружня атмосфера під час зйомки, хороший настрій, створення образу. Ми вважаємо, що позитивні емоції вкрай необхідні діткам, дитинство яких зіпсувала війна. Крім того, світлини рідних дітей, можуть стати оберегом для їх батьків в АТО, пам'яткою, кого вони захищають і заради кого мають повернутися живими!

На даний час заявку на участь у проекті подали 539 сімей з 19 областей України, з них велика кількість багатодітних. 167 фотографів підтримали ініціативу і дарують свою майстерність на радість діткам та їх батькам.

Сподіваємось, що даний проект приверне увагу громадськості до проблеми сімей українських воїнів-героїв. Ці сім'ї потребують підтримки і матеріальної допомоги!





«Будьте щасливі і перебувайте у гармонії зі світом! Ми – непереможні!» .
- зробити стібки на вишитій на лляному полотні карті України. Усі бажаючі зможуть взяти участь у творенні Величного об'єднавчого символа-оберега, карти держави Україна. Кожну область України будуть вишивати її представники. Ескізом передбачено, що орнаменти вишивки будуть відповідати конкретній етнічній місцевості. Прізвище кожного участника проекту буде внесено до паспорту цього витвору.




Вишита карта України узгоджена з інститутом «Картографія»,
08 квітня 2011 р. внесена до Національного реєстру Рекордів.
Окрім того, буде презентовано унікальну техніку вишивки – «Glow Art», яку внесено до «Книги Рекордів України»
«Нам всім треба зрозуміти, що для України велике значення має відродження національної культури.
Чим більше знають культуру країни, тим більше їй довіряють», - Тетяна Протчева




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024