Новини

 

Підписано Меморандум із Барселонським університетом

16.04.2015
14 квітня 2015 року ректор КНУ імені Тараса Шевченка Леонід Губерський підписав Меморандум про взаєморозуміння між нашим університетом та Барселонським університетом. Меморандум передбачає розширення співпраці та партнерства у сфері наукових та академічних обмінів для викладачів, студентів, співробітників; запровадження спільних курсів, програм та наукових проектів. Координаційним центром співробітництва в рамках Меморандуму є Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
, координатора англомовної магістерської програми «Міжнародне економічне право та політика» Барселонського університету (IELPO LL.M Programme) до Києва розпочався зі знайомства з Інститутом міжнародних відносин. Пані Куевас представляла Барселонський університет на зустрічі з ректором КНУ. Примірники Меморандуму вона передасть до Каталонії, на підпис ректорові Дідаку Рамірезу Сарріо.

Програма «Міжнародне економічне право та політика» Барселонського університету вважається однією з кращих магістерських програм в світі у сфері міжнародної торгівлі з особливим акцентом на право СОТ. До викладання залучаються провідні експерти СОТ та інших міжнародних організацій. Серед випускників і студентів IELPO є і студенти Інституту міжнародних відносин. Підписання Меморандуму дозволить активізувати поточну співпрацю та налагодити обмін студентами.
















Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024