Новини

 

Підписано Договір про співробітництво з ГО «Прометеус»

08.04.2015
8 квітня 2015 року відбулося підписання Договору про співробітництво та організацію взаємовідносин між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка і ГО «Прометеус». Договір підписали проректор з науково-педагогічної роботи КНУ Володимир Бугров і Голова правління «Прометеус» Вікторія Примаченко.

«Prometheus» – громадський проект масових відкритих онлайн-курсів (МВОК). Масовий відкритий онлайн-курс – безкоштовний курс з відкритою для всіх бажаючих реєстрацією, розміщений в мережі Інтернет.
МОВК – складається з відеолекцій, інтерактивних завдань та форуму, на якому слухачі мають можуть поставити запитання і отримати відповіді від викладача та спілкуватися один з одним. Успішне закінчення такого курсу надає можливість слухачу отримати електронний сертифікат. Складання всіх проміжних і фінального іспитів – обов’язкова умова для успішного закінчення курсу.

Варто зазначити, що першими курсами проекту були «Історія України: від Другої світової війни до сучасності» викладача КНУ ім. Тараса Шевченка Івана Патриляка, «Фінансовий менеджмент» викладача Києво-Могилянської бізнес-школи Олексія Геращенка, «Основи програмування мовою Python» викладача КПІ Нікіти Павлюченка та «Розробка та аналіз алгоритмів» викладача КПІ Олексія Молчановського.











Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024