Новини

 

Стартували перші стаціонарні курси в Американському центрі загального права

10.03.2015
В Американському центрі загального права стартували перші стаціонарні курси, а саме: «Стратегічна кібероборона: інформаційні технології та міжнародні відносини» з доктором Кеннетом Ґірзом, послом Об'єднаного Центру передових технологій з кібероборони НАТО в Естонії; «Вступ до американської системи кримінального правосуддя» з проф. Девідом Доутеном; «Кримінальний процес» проф. Едвардa Р. ла Ру та «Письмова юридична англійська» з проф. університету штату Арказас Крістофером Келлі.

У рамках перших лекцій цих курсів студенти вже ознайомилися з існуючими інформаційними технологіями, застосуванням Американської Конституції до американської системи кримінального правосуддя та кримінального процесу, а також безпосередньо з «Plain English» і необхідністю його використання юристами.

На черзі ще «Вступ до доказового права» проф. з Торонто Соні Шихман, «Конституційне право» проф. Майкла Джасківа та курс «Вступ до ринкової економіки Сполучених Штатів» проф. Юре Змауча, аташе Республіки Словенія в штаті Огайо (США). Ці курси стартують 26 березня.
та відправити мотиваційний лист на вказану в анкеті електрону адресу.








Американський центр загального права

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024