Новини

 

Нова програма стажування географів

03.03.2015
3 березня на географічному факультеті відбулася презентація нової програми стажування студентів спеціальності «туризм» кафедри країнознавства та туризму.

Нову програму літньої виробничої практики презентували директор з сервісу та якості обслуговування одного з провідних туроператорів Туреччини «Kilit Global Tours» пан Sezgin Akpinar та завідувач кафедри країнознавства та туризму проф. О. О. Любіцева. Після презентації відбулася відбіркова співбесіда представників туроператора зі студентами, які виявили бажання пройти стажування в компанії в літній сезон цього року. Відібрані за результатами співбесіди студенти, з якими буде укладено контракти на проведення виробничої практики на відповідних посадах, наприкінці семестру будуть направлені на стажування.

Вже понад п’ять років студенти кафедри країнознавства та туризму проходять стажування в Анталії на посадах трансферменів, екскурсоводів, офіс-менеджерів, рецепціоністів, готельних гідів на підставі постійно діючої угоди між кафедрою та туроператорською компанією.

Географічний факультет

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024