Новини

 

Делегація КНУ відвідала харківські університети

16.02.2015
Делегація КНУ імені Тараса Шевченка на чолі з ректором Леонідом Губерським відвідала з робочою поїздкою Харківський національний університет імені Каразіна і Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого. Делегація відвідала зібрання Асамблеї вчених рад Харківського національного університету з нагоди 210-річчя університету. Ректор КНУ академік Леонід Губерський привітав колектив університету з річницею.

«За всю свою історію Університет відіграв визначну роль у становленні й розвитку вітчизняної науки і культури. Сьогодні освітянські, наукові, соціальні здобутки колективу Університету користуються високою повагою і забезпечують йому вагомий авторитет на теренах України», — наголосив Леонід Васильович. Він також відзначив світове визнання університету, що у 2014 році увійшов до 500 кращих університетів світу за рейтингом QS World University Rankings.








Під час візиту до Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Леонід Васильович Губерський, декан філософського факультету Анатолій Євгенович Конверський та юридичного факультету Сергій Іванович Гриценко привітали ректора НЮУ академіка НАНУ, Героя України Василя Яковича Тація з 75-річним ювілеєм.












Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024