Новини

 

Звіт декана географічного факультету

12.12.2014
11 грудня на конференції трудового колективу декан географічного факультету Я. Б. Олійник представив звіт про роботу факультету у 2014 році і завдання на 2015 рік.

У своїй доповіді декан узагальнив результати діяльності факультету за основними напрямками: кадровий склад, робота вченої ради, навчально-методична та науково-дослідна робота, міжнародне співробітництво, виховна робота, навчальні та виробничі практики, успішність студентів, робота ДЕК, профорієнтаційна робота і особливості вступної кампанії, матеріально-технічне забезпечення. Він вказав на найважливіші заходи щодо подальшого розвитку факультету у відповідності з новим Законом України «Про вищу освіту».

В обговоренні доповіді взяли участь: завідувач кафедри гідрології та гідро- екології професор В. К. Хільчевський, голова науково-методичної ради доцент С. П. Запотоцький, заступник декана з виховної роботи доцент В. Ф. Пасько, керівник Kанівської практики студентів доцент С. М. Лісогор, заступник декана з міжнародних зв’язків доцент О.О. Мотузенко.

У конференції трудового колективу взяли участь ректор КНУ академік Л. В. Губерський і голова профспілки університету професор В.В. Цвих. Ректор дав високу оцінку роботи колективу географічного факультету.


Географічний факультет

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024