Новини

 

Результати позачергової звітно-виборчої конференції факультету кібернетики

04.11.2005
3 листопада 2005 року відбулась позачергова звітно-виборча Конференція студентів та аспірантів факультету кібернетики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Під час Конференції було прийнято декілька важливих рішень та докорінних змін в студентському самоврядуванні на факультеті кібернетики.

Зокрема, вперше в історії самоврядування в КНУ імені Тараса Шевченка було прийнято рішення про проведення прямих виборів голови Студентського Парламенту (СП) факультету кібернетики. Це є дійсно дуже важливим та прогресивним рухом до розвинутого самоврядування серед студентства.

На Конференції було створено Комісію з розробки змін до Положення про Студентське самоврядування факультету кібернетики КНУ імені Тараса Шевченка, яка протягом двох тижнів розробить законопроект, пов’язаний з поняттям прямих виборів на факультеті, а також зробить деякі поправки в Положенні про Студентське Самоврядування на факультеті. Склад комісії визначено таким: Віра Бєрко, Денис Божок, Андрій Крикуненко, Віктор Кучин, Геннадій Ніссенбаум, Єгор Самусенко, Євгеній Розенблат.

Дату наступної позачергової Конференції, на якій будуть затверджувати нове модернізоване Положення про студентське самоврядування факультету кібернетики, призначено на 24 листопада 2005 року.

Під час Конференції було обрано виконуючу обов’язки Голови Студентського Парламенту факультету кібернетики. Балотувалось на цю посаду 3 кандидати: Олег Кудренко, першокурсник, Андрій Сідляренко, студент 2-го курсу, займався культурно-розважальними проектами в СП, та Тетяна Макальська, студентка 4-го курсу, займала посаду заступниці Голови СП Геннадія Ніссенбаума. В.о. Голови Студентського Парламенту факультету кібернетики було обрано Тетяну. Вона буде виконувати обов’язки Голови СП до наступних виборів, що відбудуться одразу ж після позачергової Конференції 24 листопада.

Також було прийнято ряд рішень, що регулюють внутрішню діяльність СП факультету кібернетики. Зокрема, було схвалено роботу СП факультету під керівництвом Геннадія Ніссенбаума, та обрано Олену Молодцову Почесним членом Студентського Парламенту факультету кібернетики.

За оцінками експертів це була найкраща Конференція за всю історію самоврядування на факультеті кібернетики з точки зору зацікавленості студентів у виборчому процесі.



Інформаційний відділ СП факультету кібернетики
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024