Новини

 

До Міжнародного дня боротьби зі СНІДом

02.12.2014
1 грудня до Міжнародного дня боротьби зі СНІДом cоціальний департамент студпарламенту КНУ організував лекцію "ВІЛ/СНІД стосується кожного"!

Лекцію прочитав Аурелій Васильович Казак, асистент кафедри акушерства та гінекології № 1 НМУ ім. О.О. Богомольця.
У рамках Всеукраїнської просвітницької програми з контрацепції, розрахованої на студентську молодь, Аурелій Васильович розповів студентам про сучасні засоби контацепції та ефективність усіх її видів.

Протягом дня у кожному навчальному корпусі волонтери Соціального департаменту розповсюджували інформаційні листівки, засоби контрацепції від Фонду Олени Пінчук та Червону стрічку — символ нашого співчуття, підтримки і надії на майбутнє без СНІДУ!

Студенти економічного факультету оргнізували флешмоб та запустили в небо повітряні кульки у формі Червоної стрічки!

Голови соціальних віддділів збирали благодійні внески для будинку дитини Берізка – єдиного спеціалізованого закладу медико-соціальної реабілітації для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без батьківського піклування, з органічними ураженнями нервової системи та для дітей, народжених ВІЛ-інфікованими матерями, ВІЛ/СНІД хворих дітей.

Керівником проекту була студентка першого курсу географічного факультету Вікторія Мудра.

Соціальний департамент висловлює подяку за підтримку проекту Фонду Олени Пінчук "АнтиСНІД", редакції журналу "ТОБІ", головам соціальних відділів та всім волотнерам, які долучилися до організації.

СНІД СТОСУЄТЬСЯ КОЖНОГО! ТИ МАЄШ ЦЕ ЗНАТИ!






Соціальний департамент КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024